opgezette klieren

Ontdekken van DAB+ Technologie

DAB

Wat is DAB+ precies? Digital Automatic Bell Service (DAS) is een vorm van digitaal gestuurde omroep waarbij een ontvanger een signaal uitzendt, dat kan worden ontvangen door ontvangers met een actief feeder systeem. Digitale omroep is een vorm van radiogolftransmissie waarbij digitale signalen door radiogolven worden overgebracht. Bij digitale geluidsuitzendingen wordt een analoog signaal omgezet in digitale gegevens die vervolgens door ontvangers kunnen worden beluisterd.

DAB+ is een technologische innovatie die erop gericht is consumenten een volledig nieuw technologisch alternatief te bieden voor lokale radiostations. Het belangrijkste idee achter dab+ is om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om nieuwe technologie en entertainmentopties te vinden via één enkel apparaat. Door dit te doen, kunnen gebruikers een soepele overgang van het ene radiostation naar het andere verwachten. Op deze manier stelt dab+ gebruikers in staat om al hun radio luisterervaringen te controleren, inclusief toegang tot informatie en entertainment kanalen, door slechts een enkel draagbaar apparaat te gebruiken.

Gebruikers van DAB+ zullen genieten van verschillende voordelen door simpelweg hun apparaat aan te sluiten op een USB-poort van een PC of MAC. Met deze eenvoudige adapter hebben ze niet alleen toegang tot populaire Europese zenders, maar ook tot free-to-air (FTA) kanalen in andere landen. Sluit de dab+ gewoon aan op een USB-poort naar keuze, en u bent klaar om door kanalen te bladeren en te kiezen naar welke u wilt luisteren! Met DAB+ kunnen gebruikers afstemmen op kanalen die niet beschikbaar zijn op de gewone AM/FM-frequentiebanden. De mogelijkheid om te schakelen tussen radiostations in Europa en andere landen zonder op elke locatie van radiostation te hoeven veranderen, maakt DAB+ een must-have gadget voor reizigers.

Sources for this article: