Hoe snel is uw internetsnelheid?

Hoe snel is uw internetsnelheid?

De ontvangst is een belangrijke factor als het gaat om inbelinternet, en hoewel de verbindingssnelheid voor inbelinternet sterk varieert afhankelijk van waar u zich bevindt, kan de snelheid waarmee uw inbelservice gegevens van punt A naar punt B overbrengt een verschil maken in uw algehele ervaring met DSL-diensten. Een van de nadelen van DSL is dat het buiten de grote steden niet overal beschikbaar is, en daar kan het zijn dat u uren moet wachten op een verbinding, zelfs als u de breedbandverbinding al vele uren daarvoor hebt gebruikt. Als dit gebeurt, is er niets erger dan gefrustreerd te raken en vervolgens je dienst op te zeggen (en mogelijk je huis in brand te steken). Gelukkig is, ondanks dit beetje ongemak, de DAB+ het perfecte alternatief voor het bovengenoemde probleem.

reception

DAB+ staat voor Digital Adjacency Amplification. In principe maakt deze technologie gebruik van een zogenaamd "ringing effect" wanneer een internetsignaal wordt uitgezonden. Ruwweg klinkt 48kbps DAB + hetzelfde als een 128kbps DAB signaal, echter, een DAB + signaal heeft een iets betere buffer controle, wat een lichte vermindering kan betekenen van wegvallende of verbroken verbindingen. De DAB + heeft wel een lagere minimumsnelheid, maar de signaalsterkte is meestal betrouwbaarder en dus bruikbaarder in landelijke of afgelegen gebieden. Als u in een stad woont, is DAB+ waarschijnlijk uw beste optie als u de snelheidslimiet en buffercontrole van een gewone inbelverbinding wilt, maar toch het gemak wilt hebben om op elk moment van de dag iemand te bellen zonder altijd afhankelijk te zijn van een breedbandinternetverbinding.

Dial-up internetdienst (VoIP) maakt gebruik van een off-line telefoonlijn, en vereist daarom dat een vaste lijn aanwezig en functioneel is. Sinds de komst van VoIP en de toenemende populariteit van draagbare en draadloze apparaten voor internetgebruik, is de maximumsnelheid voor dit type verbinding verlaagd. Over het algemeen wordt deze dienst geleverd door residentiële internetproviders tegen zeer hoge plannen en kosten. De meeste VoIP providers bieden onbeperkt bellen plannen en diensten voor een maandelijkse vergoeding. Om na te gaan of uw huidige internetprovider al dan niet VoIP-belplannen aanbiedt, belt u uw provider en vraagt u hem naar de minimumsnelheid voor VoIP-diensten.

Sources for this article: