Het nieuwste op het gebied van digitale radiosystemen

DAB

Het nieuwste in digitale radiosystemen

DAB+ is s werelds meest geaccepteerde digitale radioformaat, dat momenteel in meer dan 40 landen in de lucht is, waaronder Australië, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Italië, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Polen, Malta, Denemarken en Nederland. Het is een free-to-air (FTA) formaat, wat betekent dat alle stations voor iedereen zonder kosten toegankelijk zijn - afgezien van de apparatuur en de installatie door de relevante autoriteiten. Dit betekent dat iedereen, waar ook ter wereld, via dezelfde apparatuur kan luisteren als de grootste sterren ter wereld, met als extra bonus het commentaar van de DJ tijdens de uitzending en reacties van het publiek. U zult ook in staat zijn om een groot aantal DJ-vriendelijke radiostations te vinden, met een breed scala aan muziekgenres en een grote keuze waaruit u kunt genieten. Het is een ideaal radioformaat voor jonge kinderen die misschien nog niet zoveel ervaring hebben met het luisteren naar de radio zonder dat ze volledig kunnen bevatten wat er gebeurt.

De snelle groei van de dab+-dienst is een reactie op de vraag naar een goedkoop en effectief digitaal radioplatform, vooral nu de populariteit ervan onder de grote massa toeneemt. Met de toegenomen populariteit komt een grotere markt en een groter potentieel voor groei. Naarmate het bereik van het internet groeit, met name in de ontwikkelingslanden, worden mensen zich meer bewust van de diensten die worden aangeboden en hoe ze snel kunnen instappen. Als reactie hierop werken fabrikanten harder dan ooit om deze groeiende uitdaging aan te gaan. Met een breed scala aan hardware-oplossingen van component tot bord, gebaseerd op uw specifieke behoeften en smaak, zal uw nieuwe DAB+ u in staat stellen ten volle te profiteren van deze technologie zonder u zorgen te hoeven maken over technische moeilijkheden of het gedoe van het vinden en kopen van apparatuur.

Het andere voordeel van DAB+ is dat het een zeer eenvoudig te begrijpen systeem is voor zowel de DJ als het publiek. Een radiostation kan alleen floreren als de luisteraars erop blijven afstemmen. Met een radio met een duidelijk en consistent signaal, vooral met een digitaal signaal, kunt u ervoor zorgen dat uw ontvangst duidelijk en consistent is, zodat uw DJ zijn show kan draaien zonder onderbrekingen door slechte ontvangst. Met een gebruiksvriendelijke en zeer intuïtieve interface geeft de nieuwe dab+ je alles wat je nodig hebt om onderweg een top-dj te zijn, of je nu thuis bent of onderweg.

Sources for this article: